As for
me and my
House,
we will serve the Lord

torsdag 11. juli 2013

Lilja er et mirakel

Lilja er et mirakel

Lilja mirakel babyen vår  på sykehuset etter to dager med dødskamp!
På mandag opplevde vi marerittet vi aldri glemmer! Lilja vår elskede baby sluttet og puste hjemme etter måltidet og vi måtte ringe ambulanse ! De kom stormende inn og fikk Rensa luftveiene og fikk ho stabil nok til å kjøre ambulanse til ventende helikopter der lege kom løpende ut og tok en konklusjon om at ho kunne kjøres til Fredrikstad sykehus i ambulansen! 
Vi blei raskt mottatt og innlagt med oksygen hjelp og konklusjonen var at sykdommen hennes hemma pustesenteret! Ho kjempa for livet i timesvis og legene kom og sa vi burde samle familie og venner til å styrke oss for i kveld blei det slutten for Lilja vår kjære skatt ! 
Det er noe av det tøffeste og grusomste vi har opplevd ! Familie kom og støtta oss og var der og ba for Lilja.
Det blei mere kritisk utover kvelden men d har vi selvfølgelig ikkje bilder av, men vi samla oss rundt henne og i armene mine så eg at lille elsklingen min forsvant lenger og lenger inn i døden og tilslutt mens vi gjorde vårt ytterste for å redde henne, så døde Lilja ! Sykepleierne gråt og vi gråt og eg blei desperat!
Eg tok henne opp etter de kobla fra all overvåkning og ville ikke gi slipp på henne. Familien samla seg rundt henne og ba for henne og bønnfalte i den herre Jesu Kristi navn om livet tilbake og mens Bjørnar, Anita, mamma , Erlend meg og Tommy holdt på henne kom varmen tilbake og etter host og hark kom den mest nydelige nyfødt gråten og Lilja blei vekt opp fra døden til livet! 
Priset være herren! Gud er mektig og han svikter aldri ! Det har blitt gitt oss at vi skal legge hender på de syke og de skal bli friske og reise opp de døde! 
Amen 
Lilja lever 


Ingen kommentarer:

4 kommentarer:

 1. Det er ei heilt spesiell historie, og ei spesiell jente. Det er så fantastisk det som har skjedd, ein kan ikkje anna enn og takke Gud og fortsette og takke <3

  Kjempeglad i dåke, gleder meg til og se ho snart!!

  SvarSlett
 2. Kjære Maria og Tommy!
  Dette var utrolig sterk lesning!! Tårene triller av sorg, glede og takknemlighet! Jeg vil ikke prøve å fantasere om hva dere gjennomgår!
  Det er virkelig ei tøff lita trulte det der! Hold fast i henne og nyt hvert et sekund!!
  Takk for at du deler ditt innerste med oss! Tenker utrolig mye på dere!!! <3

  Stor og varm klem fra Lena <3

  SvarSlett
 3. Det er så stort og fantastiskt at jeg har ikke ord som kan beskrive det! <3

  SvarSlett
 4. Hærlighet for en historie! Så mye dere går igjennom og så mye styrke dere viser. All respekt fra meg. Gikk kaldt nedover ryggen på meg da jeg leste dette og tårene trillet når jeg så det gikk bra alikevell. Nydelige jenta <3 Dere har mange lykkeønskninger fra meg! Stor klem!

  SvarSlett